پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
لانه گزيني
نوشته شده در ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
ساعت : ۰۱:۵۳:۰۶
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)
لانه گزيني پرندگان چگونه و تحت چه شرايطي اتفاق ميافتد لانه گزيني پرندگان جنان است كه بطور معمول ايمن هست دور از تهاجم هست دير مورد تهاجم و تخريب قرار ميگيرد فرصت فرار از تهاجم وجود دارد در جنگل و باغ پرنده آنجا لانه ميگزيند كه اشراف بر موقعيت خود داشته باشد مثلا گوشه و سرشاخه هاي درخت .ايمني لانه در روي درخت به سه شكل هست 1.درخت خار داشته باشد (چنار،كهور)2.تا آنجا كه ممكن است بلندقامت و طويل باشد(شه گز).اما شما درختاني مثل كالاتوس و گل ابريشم ميبنيد كه بلند هستند اما پرندگان اقدام به لانه گزيني روي شاخه هاي انان نميكنند علت تراكم برگ هست كه قدرت مانور و پر زدن و فرار از تهاجم پرنده را ميگيردعلت انعطاف پذيري هست به جاي سخت بودن سرشاخه هاي كالاتوس.پس براي لانه گزيني پرندگان روي درختان به عوامل زير بستگي دارد1.انعطاف پذيري سرشاخه ها2.تراكم برگ 3.شكل و اندازه برگ 4.خار و سيخ و خاشاك دار بودن 5.بلند قامت بودن درخت. شما شايد باور نكنيد وقتي اين عوامل را در كنار هم قرار بدهي خواهيد ديد كه درختاني كه شاخ و برگهاي متراكم دارند يعني پربرگند سرشاخه هايشان انعطاف پذيرهست مثل درختان دور و اطراف پارك سررأس پرندگان رغبتي به لانه گزيني روي ديگر درختان پربرگ شده حتي چنار هم ندارند
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،



سرخ كردن باقلا
نوشته شده در ۱۲ فروردين ۱۳۹۵
ساعت : ۰۴:۴۸:۴۷
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)
سرخ كردن باقلا 1. ابتدا باقلاها را دانه ميكنيم 2. آنها را در آب چون تخم مرغ ميجوشانيم يا به اصطلاح آبپز ميكنيم 3.دو قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه ميريزيم تا خوب داغ شود 4.يك يا نصف پياز ريزريز ميكنيم و به روغن داغ داخل ماهيتابه اضافه ميكنيم 5.باقلاهاي جوشانده شده را داخل ماهيتابه ميريزيم 6.نمك و ادويه را اضافه ميكنيم و ميگذاريم دم بكشد بعد از نيم ساعت يا 45دقيقه باقلا سرخ شده و آماده است . . . نوش جان
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،



قباهت هاي قهبه ناموس مزاحم۷۱پ۳۸۵
نوشته شده در ۵ فروردين ۱۳۹۵
ساعت : ۱۱:۳۶:۱۴
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)
‏¿
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،



جازگ
نوشته شده در ۹ دى ۱۳۹۴
ساعت : ۰۵:۵۱:۲۴
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)

اگر ميخواهيد غذايي ساده و فصلي جنوب را پخت كنيد

غذايي ساده را پختش را به شما آموزش ميدهم 

ابتدا بايد برگ گياه جازگ را از كه معمولا در مزارع گندم و باغات

به وفور يافت ميشود ميچينيم البته در پاركها هم يافت ميشود 

سپس برگها را با آب شستشو ميدهيم كمي آب در ماهيتابه يا قابلمه اي 

ميريزيم تا جوش بيايد بعد كمي نمك به آب ماهيتابه اضافه ميكنيم

و كم كم يعني مشت مشت برگهاي جازگ ها را به آب ماهيتابه اضافه ميكنيم 

و منتظر ميمانيم تا آب جازگ ها در اثر جوش و پخت بيفتد و جازگ پخته شود 

بعد از تمام شدن آب جازگ ها آنها را از اجاق پايين ميآوريم يا بهتر اجاق را خاموش ميكنيم 

 

  

 نكته؛ برگها بايد فقط برگ باشند بدون دمبرگ يا دنبالچه وگرنه غذا تلخ ميشود 

چگونه خيارسبز ميچينند

:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: آشپزخانه،



t
نوشته شده در ۱۶ آبان ۱۳۹۴
ساعت : ۰۵:۰۲:۴۶
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)

x

:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: v،



[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ]