پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
سرخ كردن باقلا
نوشته شده در ۱۲ فروردين ۱۳۹۵
ساعت : ۰۴:۴۸:۴۷
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)
سرخ كردن باقلا 1. ابتدا باقلاها را دانه ميكنيم 2. آنها را در آب چون تخم مرغ ميجوشانيم يا به اصطلاح آبپز ميكنيم 3.دو قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه ميريزيم تا خوب داغ شود 4.يك يا نصف پياز ريزريز ميكنيم و به روغن داغ داخل ماهيتابه اضافه ميكنيم 5.باقلاهاي جوشانده شده را داخل ماهيتابه ميريزيم 6.نمك و ادويه را اضافه ميكنيم و ميگذاريم دم بكشد بعد از نيم ساعت يا 45دقيقه باقلا سرخ شده و آماده است . . . نوش جان
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،



قباهت هاي قهبه ناموس مزاحم۷۱پ۳۸۵
نوشته شده در ۵ فروردين ۱۳۹۵
ساعت : ۱۱:۳۶:۱۴
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)
‏¿
:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: ،



[ ۱ ]