پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
جازگ
نوشته شده در ۹ دى ۱۳۹۴
ساعت : ۰۵:۵۱:۲۴
نویسنده : عباس دال
نظرات (0)

اگر ميخواهيد غذايي ساده و فصلي جنوب را پخت كنيد

غذايي ساده را پختش را به شما آموزش ميدهم 

ابتدا بايد برگ گياه جازگ را از كه معمولا در مزارع گندم و باغات

به وفور يافت ميشود ميچينيم البته در پاركها هم يافت ميشود 

سپس برگها را با آب شستشو ميدهيم كمي آب در ماهيتابه يا قابلمه اي 

ميريزيم تا جوش بيايد بعد كمي نمك به آب ماهيتابه اضافه ميكنيم

و كم كم يعني مشت مشت برگهاي جازگ ها را به آب ماهيتابه اضافه ميكنيم 

و منتظر ميمانيم تا آب جازگ ها در اثر جوش و پخت بيفتد و جازگ پخته شود 

بعد از تمام شدن آب جازگ ها آنها را از اجاق پايين ميآوريم يا بهتر اجاق را خاموش ميكنيم 

 

  

 نكته؛ برگها بايد فقط برگ باشند بدون دمبرگ يا دنبالچه وگرنه غذا تلخ ميشود 

چگونه خيارسبز ميچينند

:: موضوعات مرتبط:
:: برچسب‌ها: آشپزخانه،



[ ۱ ]